Kodėl pirkti originalias dalis?

Tam, kad Jūsų BMW ir liktų BMW

Kai kurių dalykų paprasčiausiai negalima pakeisti niekuo kitu. Tarkime, nepakeičiamos yra išskirtinių automobilių – BMW – detalės. Norint, kad šie automobiliai ilgai tarnautų ir išliktų tokie pat saugūs, kokius juos į vairuotojų rankas atiduoda gamintojai, menkiausia detalė turi atitikti BMW koncerno kokybės standartus. Atskirų detalių ir jų montavimo kokybė bei priežiūra lemia, ar automobilis bus saugus, veiks tiksliai ir harmoningai.

 

Patikima, saugu, sklandu ir ilgam

Originalios BMW automobilių detalės gaminamos tik šio koncerno gamyklose, o jas tiekia tik oficialūs BMW atstovai. Nei turguje, nei parduotuvėse originalių detalių neįsigysite. Gal tik tais retais atvejais, kai parduotuvėms suteikiama teisė perparduoti iš oficialių BMW atstovų įsigytas atsargines detales. Originalių detalių privalumai akivaizdūs:

Visos detalės yra testuojamos ir sertifikuojamos BMW automobilių gamyklose. Mažesne kaina pridengtas neoriginalių detalių patrauklumas dingsta tada, kai susimąstoma apie keleivių saugumą, kurį lemia, pavyzdžiui, kai kurių važiuoklės ir stabdžių sistemos detalių kokybė. Nepasitaiko jokių nesklandumų montuojant detales, nes originalios atsarginės detalės pritaikytos konkretiems automobiliams. Ilgas garantinis laikas – net 24 mėnesiai.

Operatyvi ir kvalifikuota pagalba

Be to, kad originalių detalių galima įsigyti tik oficialių BMW atstovų servisuose, į šiuos servisus verta kreiptis ir dėl kitų svarių priežasčių:

  • operatyvus aptarnavimas – prireikus BMW atstovybėje greitai galima rasti reikiamą detalę, mat iš viso atsarginių detalių sąrašo, kurį sudaro dešimtys tūkstančių pavadinimų, reikiama detalė išrenkama naudojantis naujausiomis kompiuterinėmis programomis;
  • nebegaminamų automobilių detalės – tai viena iš prekių, kurias gali pasiūlyti BMW atstovai. Net praėjus 15-ai metų po modelio pagaminimo, oficialiuose servisuose galima įsigyti jam tinkamų originalių detalių. Be to, pas mus vykdoma speciali 7+ programa, kuri suteikia ypač palankias kainas 7 ir daugiau metų sulaukusių BMW automobilių detalėms;
  • kvalifikuotų specialistų patarimai BMW servisuose yra sudedamoji klientų aptarnavimo dalis.

Originalias BMW detales galite įsigyti šioje internetinėje parduotuvėje arba oficialiuose Krasta Auto servisuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje:

Krasta Auto Vilnius
Ozo g. 10A
tel. (8 5) 274 0443
Krasta Auto Kaunas
Veiverių g. 150
tel. (8 37) 210 504
Krasta Auto Klaipėda
Svajonės g. 40
tel. (8 46) 236 873

Turite klausimų? Į juos mielai atsakys mūsų aptarnavimo konsultantas – kreipkitės telefonu +370 690 00778 arba pateikite užklausą.

Reikia pagalbos?
+370 690 00778
I-V (8:00 - 17:00)
susisiekite su mumis »
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome pateikti VISUS 17 simbolių, raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.