Originalios keičiamosios BMW detalės

Už keičiamųjų detalių slypi perdirbimo idėja: pasibaigus tarnavimo laikui galima perdirbti iki 60 % detalių. Tačiau kiekviena keičiamoji detalė turi pasižymėti naujos BMW detalės kokybės savybėmis, jai netgi suteikiama tokia pat 24 mėnesių garantija. Devyniasdešimt penki procentai visų dalių, kurios negali būti iškart atnaujinamos, yra perdirbamos. Ir tie skaičiai turi prasmę – jie ne tik saugo aplinką, bet ir taupo jūsų pinigus – BMW keičiamosios detalės kainuoja iki 50 % mažiau nei nauji komponentai.

 

Originalūs BMW generatoriai

Mažas, lengvas ir galingas: originalus BMW generatorius yra tikras paslaugų tiekėjas. Galintis atlaikyti vibraciją ir iki 80 kartų už gravitacijos jėgą didesnį įsibėgėjimą, stabiliai tiekiantis iki 350 voltų įtampą modernaus dizaino generatorius pasižymi ilgu tarnavimo laiku. Kiekvienas originalus BMW generatorius pritaikytas konkrečioms BMW charakteristikoms ir dėl savo tvirtos konstrukcijos yra ideali keičiamoji detalė, pasižyminti tokiomis pat kokybės ir našumo savybėmis, kokiomis pasižymi ir naujas komponentas.

Originalūs BMW paleidimo varikliai

Iki 50 000 paleidimų be jokios techninės priežiūros, specialiai pritaikyti kiekvieno tipo varikliams, skirti degalų sąnaudoms sumažinti ir tinkami naudoti pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis – originalius BMW paleidimo variklius geriausiai apibūdina vienas žodis: patikimi. Atlaikantys nuo -40 °C iki +100 °C temperatūras varikliai sukurti taip, kad būtų itin atsparūs rūdijimui, ir gaminami iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Originalus BMW vandens siurbliai

Aktyvus įnašas į kitų automobilio komponentų vertės išlaikymą: originalūs BMW vandens siurbliai išlieka visiškai patikimi net itin ekstremaliomis temperatūros sąlygomis. Pritaikytų konkretiems varikliams, tiksliai pagamintų ir intensyviai išbandytų prietaisų pagrindinė savybė yra ilgas tarnavimo laikas. Net esant 7000 apsukų per minutę po 100 valandų nuolatinio tikrinimo siurbliai negali prarasti daugiau nei 12 gramų vandens. Tad perkaitusį variklį pamatysite tik vienu atveju – pravažiuodami pakelėje stovintį automobilį.

Originalios BMW automatinės pavarų dėžės

Sportinio vairavimo savybės pačiu aukščiausiu lygiu: originaliose BMW automatinėse pavarų dėžėse visuomet naudojamos pačios naujausios technologijos, jos pasižymi optimaliu pavarų santykių paskirstymu ir siūlo puikų įsibėgėjimą. Jų pradinis sukimo momentas didesnis nei mechaninių pavarų dėžių. Visi komponentai tobulai suderinti, nes būtent čia yra raktas į BMW vairavimo dinamiką. Ir, siekiant užsitikrinti, prieš pradedant serijinę gamybą jos išbandomos nuvažiuojant milijoną kilometrų. Kaip toli norite keliauti?
Reikia pagalbos?
+370 690 00778
I-V (8:00 - 17:00)
susisiekite su mumis »
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome pateikti VISUS 17 simbolių, raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.